Slide ONDERWIJSCONTÏNUITEITSGARANTIE Al onze laptops worden geleverd met onderwijscontinuïteitsgarantie (OCG). Met de OCG heb je altijd de beschikking over een goed functionerende laptop. Wij zorgen hiermee dat je toegang hebt tot onderwijs. Het onderwijs zelf ontvang je natuurlijk niet van ons maar van jouw school. Wij zorgen er voor dat jouw school doorlopend onderwijs kan aanbieden via de laptop.

VOORWAARDEN ONDERWIJSCONTÏNUITEITSGARANTIE

Met de OCG heb je altijd de beschikking over een goed functionerende laptop.

De OCG is een uitbreiding boven op de fabrieksgarantie waar je als consument normaal gesproken al recht op hebt. De uitbreiding bestaat uit afhalen en terugbrengen van reparaties, vaste prijzen voor reparaties die niet vallen onder de fabrieksgarantie en het ter beschikking stellen van leenapparatuur via de onderwijsinstelling. Zo koop je dus niet alleen een laptop, maar is deze gedurende de looptijd ook altijd beschikbaar om onderwijs te volgen. En de OCG maakt altijd onderdeel uit van de aanbieding door Boekloos, zowel bij koop als bij huur.

Als een schade op een werkdag voor 14:00 uur wordt aangemeld, wordt de laptop dezelfde werkdag door een transporteur opgehaald op het aangegeven adres in Nederland. Afhankelijk van het geconstateerde defect, neemt een reparatie tot enkele dagen in beslag. Reparaties moeten worden aangemeld via ons serviceportaal. Je wordt van de voortgang op de hoogte gehouden via statusmails.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this