Slide VOOR IEDERE LEERLING EEN PASSENDE LAPTOP

Zoals iedere school weet, is geen leerling hetzelfde. Leerlingen verschillen in niveau, interesses en behoeften. Dit geldt ook voor laptops, deze verschillen in specificaties, grootte, gewicht, batterijverbruik etc. Het kan lastig zijn om de juiste laptop te kiezen uit een groot en divers aanbod aan laptops.

Om deze reden adviseren wij laptops die aansluiten op de persoonlijke behoeften van de leerling met als doel optimaal gebruiksgemak en betere schoolprestaties mogelijk te maken. Uiteraard blijft de school een van de belangrijkste partners als het gaat om leerling-laptops. We houden dus ook rekening met specifieke eisen en wensen vanuit de school.

Een selectie van onze educatie modellen

Staat jouw type laptop of besturingssysteem er niet tussen?
Wij leveren ook andere merken. Neem contact met ons op

Samenwerking

Boekloos voorziet de leerlingen van laptops op het Herbert Vissers College te Nieuw Vennep. Zie links een impressie van de uitrol.

Kopen

Van jou met extra garantie

Het is mogelijk om de laptop te kopen of te huren. Als je de laptop koopt, dien je de gehele prijs af te rekenen bij het afronden van je bestelling.

Huren

Laag in kosten met extra garantie

Kies je voor huren, dan betaal je alleen de borgsom van € 50,00. De maandelijkse termijnbetalingen betaal je vervolgens per automatische incasso. 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this