Slide

Onze partner

De algemene indruk bij het traditionele onderwijs is dat de leerling een boek opent, of iets op het bord schrijft. Vervolgens concentreren de leerlingen zich op het maken van aantekeningen. Deze eenrichtings-lesmethode neemt het grootste deel van de les in beslag. Maar met de populariteit van computers, in combinatie met de ontwikkeling van touch- en cloud-technologieën, weet de de nieuwe generatie kinderen en jongeren al hoe ze de benodigde elektronica moeten bedienen. Een divers aanbod van digitale educatieve software heeft het leerplan verrijkt.  De ASUS modellen sluiten goed aan bij de nieuwe manier van lessen geven én volgen.

De ASUS ExpertBook B5 Flip is een perfect draagbare, krachtige educatielaptop.

De ASUS laptop is gebouwd voor succes in stijl, met een minimalistische behuizing. Het scherm is 360-graden draaibaar voor ultieme flexibiliteit. Met een verbazingwekkende accuduur van 14 uur is hij klaar voor serieuze lessen,

Hij zit ook boordevol functies om uw privacy en studiegegevens te beschermen, waaronder een ingebouwde vingerafdruksensor.

 

+ Scherm 13,3 inch (touchscreen)

+ Intern geheugen 8 GB

+ Opslagcapaciteit 256 GB

De ASUS BR1100F is het beste leermaatje voor leerlingen van alle leeftijden.

De laptop heeft een stevig, innovatief ontwerp dat gemaakt is om lang mee te gaan. Naast een veelzijdig aanraakscherm en stylus kan het scherm 360° draaien.

Hij zit boordevol slimme beschermende functies, zoals een rubberen bumper rondom, een morsbestendig toetsenbord en een ultrastevig scharnier.

 

+ Scherm 11,6 inch (touchscreen)

+ Intern geheugen 8 GB

+ Opslagcapaciteit 128 GB

Een stevige alleskunner

De ASUS Chromebook CR1 is een robuuste laptop. Met een antibacteriële beschermlaag wordt de laptop beschermd tegen viezigheid zoals stof en water.

Het besturingssysteem van de ASUS is Chrome OS, waardoor het niet draait op een Windows platform. 

 

+ Scherm 11,6 inch (touchscreen)

+ Intern geheugen 4 GB

+ Opslagcapaciteit 32 GB

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this