Slide

HP vindt dat kwalitatief hoogwaardig onderwijs modern dient te zijn en gelooft in de combinatie van techniek, innovatie, toegankelijkheid en studie. Het aanbod van HP sluit goed aan bij de wijze waarop leerlingen hun laptop (dagelijks) gebruiken:

Als de bel gaat, verdwijnt je laptop in de tas om het 5 minuten later er weer uit te halen voor de volgende les. Ga je dan voor een stevige, lichte laptop? Of ga je voor die supersnelle laptop, dé eyecatcher in de klas die je met alle liefde openklapt om aantekeningen te maken voor geschiedenis. Uiterlijk is leuk, maar misschien hecht je meer waarde aan een krachtige laptop. Hoe jij ook leert, HP heeft een passende laptop voor jou.

Robuust en veelzijdig x360 ontwerp voor productiviteit, waar dan ook
De HP Pro x360 Fortis 11,6 inch laptop biedt betrouwbaarheid en prestaties in een robuust ontwerp. 360 graden flexibiliteit en het intuïtieve touchscreen bieden een productieve en interactieve ervaring.

 

+ Scherm 11,6 inch (touchscreen)

+ Intern geheugen 8 GB

+ Opslagcapaciteit 128 GB

Een handig ontwerp dat past bij nieuwe manier van werken

De HP ProBook 430 is een compacte, lichte laptop die gemakkelijk mee te nemen is. Dankzij een hoge screen-to-bodyratio heb je weinig last van de behuizing. Met een lang werkende accu geniet je van een goede én krachtige laptop.

+ Scherm 13,3 inch

+ Intern geheugen 8 GB

+ Opslagcapaciteit 128 GB

Een stevig, gebruiksvriendelijk en sterk design voor de hele dag

Ga de hele dag door zonder op te laden. Dankzij de lange batterijduur blijft de HP ProBook Fortis werken, zodat je ongestoord de lessen kunt volgen. En dankzij een extra beschermingslaagje onder de toetsen is het toetsenbord bestand tegen morsen tot 350 ml.

+ Scherm 14 inch

+ Intern geheugen 8 GB

+ Opslagcapaciteit 128 GB

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this